• Friss
WXFKLDJ 3000W Power Inverter Dual HÁLÓZATI Üzletekben, 4, Kettős USB Töltő Port DC 12V, hogy 110V-220V HÁLÓZATI Autós Átalakító

WXFKLDJ 3000W Power Inverter Dual HÁLÓZATI Üzletekben, 4, Kettős USB Töltő Port DC 12V, hogy 110V-220V HÁLÓZATI Autós Átalakító

HUF 3321.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

[3000 W Nagy teljesítményű Inverter] - Gyere, szakmai, valamint ingyenes szivargyújtó, valamint 2db akkumulátor klipek.Előírja, 2000 w folyamatos teljesítmény,átalakítja a 12 V DC akkumulátor áramot standard 110 V-220 V AC.(Hatásfok 90%). [100% - os Gyors Töltés] - Kettős 110 V-220 V AC Üzletek ideális töltő laptop,fan-játék konzol, kindle,TV a játékosok,Karácsonyi fények,mellszívó.Gyors Töltés USB Portok nagy a gyors töltés,Okostelefon, illetve más elektronikus eszközök.(MEGJEGYZÉS : Kérjük, közvetlenül használja inverter csatlakozni 110 V készüléket,ha az inverter a munka a készülék,annak feszültség alkalmas!Ne használja az elektromos mérő teszt inverter feszültség,helytelen módja.). A [Multi-Protection] 1 hőmérséklet-vezérelt ventilátor.Biztonságos töltés design védelmet nyújt a készülék,ez a power inverter több mint feszültség,túlterhelés,túlzott áram alatt-feszültség,túlmelegedés,rövidzárlat elleni védelem,fordított polaritás védelem. [Kompakt, Strapabíró Alumínium Ház] -2.8 lb súly hordozható vinni,tartós alumínium test rendelkezik, fejlett védelmi pedig könnyebb hűtés.Is jön-val 1pieces 20in akkumulátor csipesz kábel,1 darab 20in szivargyújtó kábel. [Egyedi Üzletek Tervezése, Széles Alkalmazások] - Az üzletekben olyan kényelmes ez elég ahhoz, hogy csatlakoztassa a két nagyobb méretű dugók egyszerre.Usb-kábel segítségével csatlakoztassa autó szivargyújtó-csatlakozó, hogy a hatalom a készülék.Használjon 12 v-os akkumulátor rendszer a kapcsolatot, hogy táplálja a készüléket otthon, vagy a szabadban, a sürgősségi,szabadtéri tevékenységek,kimaradás. ◆ Tulajdonságok : -Névleges teljesítmény : 700 WPeak teljesítmény : 3000 W-Kimeneti feszültség : 22-Kimeneti frekvencia : 50-Kimeneti hullámforma : módosítani sine wave Product size25.5 x 10 x 6 cm (3000) Vonatkozó környezet : autó/home/outdoor Features : Végső Versatility It lehet használni a kemping, kültéri, nyaralás, utazás, távoli munkahelyek, sőt a töltés, háztartási cikkek.◆ Hűtőventilátor : A hűtőventilátor célja, hogy megakadályozza, hogy a készülék túlmelegedését.A hűtőventilátor általában kezdődött egyharmada a névleges teljesítmény az inverter.Miután a hűtő ventilátort, az átalakítás hatékonysága javul.◆ A csomagolás tartalma : -1 x 3000 W power inverter-2 akkumulátor klipek-1-öngyújtó 1 Felhasználó manual For optimális használata : 1. Inverter nem alkalmasak a nagy teljesítményű készülékek, például elektromos melegítők, valamint hajcsavarók.2. Ez egy sorozat továbbfejlesztett sine inverter, hogy nem alkalmasak a klímaberendezés, CPAP, hűtőszekrények, valamint a mikrohullámú sütők.Kérjük, válassza ki a tiszta szinusz inverteres.Ha a kimeneti teljesítmény az inverter meghaladja 150 W, erősen ajánljuk, hogy a krokodil csipesz, mint az akkumulátort (beleértve a clip), de ne használjon könnyebb, mint az autó, könnyebb nem lehet tudni, hogy ellenáll a több mint 150 W.Használata reaktív terhelés, a kezdő a hatalom 2-5 alkalommal a folyamatos/névleges kimenő teljesítmény.5. Hatásfok 90% - át.

Alapvető tulajdonságok

-Rated power:
700W
Peak power:
3000W
-Output voltage:
22
-Output frequency:
50
-Output waveform:
modify sine wave
Product size:
25.5 x 10 x 6 cm (3000):
Applicable environment:
car/home/outdoor
Features:
Ultimate Versatility:
It can be used for camping, outdoor, vacation, road trip, remote workplaces, and even for charging household items.:
◆ Cooling fan:
The cooling fan is designed to prevent the device from overheating. The cooling fan is usually started at one-third of the rated power of the inverter. After the cooling fan is started, the conversion efficiency improves.:
◆ Packaging includes:
-1 x 3000W power inverter:
-2 battery clips:
-1 lighter:
-1 User manual:
For optimal use:
1. Inverters are not suitable for high-power appliances such as electric heaters and curlers.:
2. This is a series of improved sine inverters that are not suitable for air conditioning, CPAP, refrigerators, and microwave ovens. Please choose our pure sine inverter.:
If the output power of the inverter exceeds 150W, we strongly recommend using a crocodile clip as the battery (including the clip), but do not use a lighter as your car lighter may not be able to withstand more than 150W.:
When using reactive load equipment, the starting power is 2-5 times the continuous/rated output power.:
5. Efficiency 90% :

Ezzel a termékkel is vásárolnak.