• Friss
CMNIM Flamingo Táska Nők Született, Hogy kitűnjön Ajándék flamingo Hölgy Újrafelhasználható Bevásárló Táska (Flamingo Táska)

CMNIM Flamingo Táska Nők Született, Hogy kitűnjön Ajándék flamingo Hölgy Újrafelhasználható Bevásárló Táska (Flamingo Táska)

HUF 3.00

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

【ANYAG】 : Készült Poliészter szál.Kiváló Minőségű Pamut Vászon.Erős tok cipzárral, kétoldalas nyomtatás, kétoldalas vízálló bevonat pedig félelmetes nyomtatás a felszínen.Alkalmas bármilyen alkalomra. 14.56*12.59*0.19 hüvelyk./37*32*0.5 cm-es.Alkalmas a napi nála.TIPP : kézi mérés megengedett hiba. 【Ajándék】 : Hogy egy csodálatos, értelmes ajándék örömet, hogy valaki nap, vagy egy egyszerű pozitív értem élvezet a család, diákok, barátok.. Ez egy fantasztikus ajándék fontos nap egy évben. 【MEGFELELŐ】 : Alkalmas bármilyen alkalomra, például születésnap,Hálaadás Napja,Karácsony vagy csak azért, mert!Ez az elegáns elég, hogy mindenki tudja viselni, az alkalmi, valamint a hivatalos öltözet. 【TOK CIPZÁRRAL SMINK TÁSKA】 : Fülhallgató, rúzs, tanszerek,, kulcstartók, valamint a különböző kártya elemeket lehet vinni.Táskák, különböző nyomtatási jobban rendezni, illetve összefoglalja az életét tartozékok. 【ANYAG】 : Készült Poliészter szál.Kiváló Minőségű Pamut Vászon.Erős tok cipzárral, kétoldalas nyomtatás, kétoldalas vízálló bevonat pedig félelmetes nyomtatás a felszínen.Alkalmas bármilyen alkalomra. 14.56*12.59*0.19 hüvelyk./37*32*0.5 cm-es.Alkalmas a napi nála.TIPP : kézi mérés megengedett hiba. 【Ajándék】 : Hogy egy csodálatos, értelmes ajándék örömet, hogy valaki nap, vagy egy egyszerű pozitív értem élvezet a család, diákok, barátok.. Ez egy fantasztikus ajándék fontos nap egy évben. 【MEGFELELŐ】 : Alkalmas bármilyen alkalomra, például születésnap,Hálaadás Napja,Karácsony vagy csak azért, mert!Ez az elegáns elég, hogy mindenki tudja viselni, az alkalmi, valamint a hivatalos öltözet. 【TOK CIPZÁRRAL SMINK TÁSKA】 : Fülhallgató, rúzs, tanszerek,, kulcstartók, valamint a különböző kártya elemeket lehet vinni.Táskák, különböző nyomtatási jobban rendezni, illetve összefoglalja az életét tartozékok.CMNIM összpontosít, eredeti design, tapad a helymeghatározási az "eredeti design, lelki szabadság", fizet a figyelmet arra, hogy a termék minőségét, valamint az ügyfelek vásárlási élmény.Arra törekszünk, hogy találjuk magunkat a hétköznapi üldözés, egy érdekes, csodálatos birodalmába.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.