• Friss
Stecoeico A Piszkavasat. 40 Inch, Erős & Robusztus, Tartós, Egy Darab kandalló Póker. Erős, Extra Hosszú Kandalló Póker Erejét.

Stecoeico A Piszkavasat. 40 Inch, Erős & Robusztus, Tartós, Egy Darab kandalló Póker. Erős, Extra Hosszú Kandalló Póker Erejét.

HUF 2159.10

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

HEAVY DUTY : Extra Hosszú, 40 Cm, nagy teherbírású Piszkavasat.Készült Szilárd, Tartós, Hogy Még 0,47 Hüvelyk Átmérőjű.Egy Darab Tanulmány A Piszkavasat, Hogy A Manőver Nagy Szabadtéri Rönk.Extra hosszú : 40 Cm Extra Hosszú piszkavassal.Extra Hosszúságú Dolgozni A Kandalló, Valamint Kandalló.Soha Nem Égett Soha Többé!Tartós Tűz Póker Nem Hajlítás, Csavarás, Vagy Problémák Mozgó Naplók A Gödörben.EGY DARAB TŰZ PÓKER : Jól megépített, Szilárd, Erős Tűz Póker.Egy Darab Épült, Design, Extra Stabilitást Utolsó Egy Életen Át.Erős Darab, A Piszkavasat, Hogy Teljesen Elpusztíthatatlan.MUTI-FELADAT : Nagy teherbírású Poker/hook Kell Az Eszköz.A Legtöbb Hasznos, Erős Kandalló Eszközök A Tűz Pit.Szilárd Fém, Tökéletes Súlya A Nagy Teljesítményű.FEKETE MAGAS HŐMÉRSÉKLETŰ ELLENÁLLÓ BEVONAT : a Speciális Elektrosztatikus Permetezés, Hogy Befejezze A Felszínen Az Egyetlen Darab a Piszkavasat, Megakadályozza, hogy a Korrózió, Valamint Védi a Piszkavasat A Magas Hőmérséklet.A piszkavasat.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.