• Friss
aixomy Szem LED Digitális Ébresztőóra - Mini Méret, 8 cm-es,3 inch, 7 Szín Változik, Hőmérséklet, Tökéletes a Gyerekek, Hálószoba(14)

aixomy Szem LED Digitális Ébresztőóra - Mini Méret, 8 cm-es,3 inch, 7 Szín Változik, Hőmérséklet, Tökéletes a Gyerekek, Hálószoba(14)

HUF 1.33

Az áruk közül
Hozzáférhető a megrendeléshez

A [megjelenítés] az idő, adatok héten hőmérséklet,12 órás támogatás, valamint 24 órás időformátum. [Színes, puha fény] Nyomja meg a tetején az órát,akkor a fény lassan 7 defferent színek ki körülbelül 5 másodperccel később. [Alarm] ha állítsa be az ébresztést , az óra képernyőn megjelenik a szimbólum a riasztás. [Képernyő-áramellátás] az óra képernyő csak powered by két gomb elem(tartozék),ha nem a képernyő ,lépjen velünk kapcsolatba, segítünk hamarosan. [fény powe ellátási] a fény tápellátását az usb-cabl(tartozék), vagy 4*AAA elem(nem tartozék).A csomag tartalmazza : Óra * 1 USB kábel * 1, angol Kézikönyv * 1 használati Utasítás ① Meghatározott időpontban ★ Normális kijelzőn, amikor a villamosított.Nyomja meg a "SET" aktiválásához beállítás, idő, dátum.Teljes beállítás keresztül nyomja meg a FEL/LE.A sorrend az alábbiak : óra->perc –>év->hónap->nap->héten->kilépés. ★ A tartomány beállítása : 1-12, vagy 0-23 az óra,0-59 a pillanatban,2000-2099 évre,1-12 hónap,1-31 a nap,a héten meg fog változni a MON SUN antomatically a változások időpontja ★ kijelzőn a Kilép, majd az idő beállítása jelenleg, amikor AL kulcs presed, vagy nem minden billentyű lenyomva az 1 percet beállítás állapota. ★ Átalakítani nyomja meg a"fel" között, 12-órás vagy 24-órás kijelzés a normál állapot. ② Beállítás ébresztőóra aludni ★ Nyomja meg az AL egyszer a riasztás üzemmód a normál állapotban, ★ Nyomja meg a SET hogy aktiválja a beállítást a riasztási clcok a alrm állapotban.Teljes beállítás keresztül nyomja meg a FEL/LE.A sequene az alábbiak : ★ óra->perc –>aludni->zene->kilépés. ★ A kilép, majd megjeleníti az időt állítsa be, hogy jelenleg, amikor a MODE gomb nyomva, vagy nincs billentyű lenyomva az 1 percet beállítás állapota. ★ Egy perc riasztás utolsó, amikor a beállított idő letelt; riasztó harangot ha az alvás ideje.Nyomja meg a SET hogy megszünteti a csengő vagy leállításához nyomjuk meg bármelyik gombot a csengő. ③ Hőmérséklet átszámítási : Nyomja LE kell átalakítani között Celsius vagy Fahrenheit hőmérséklet a normális conditon. ④ Színes fényt kapcsolja be, ahol a kapcsoló BE van kapcsolva, vagy DEMO.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.